Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /home/u893308706/domains/latexmila.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 173
About Me - Latex Mila

About me

LatexMila latex top staring

LatexMila

Mistress

Birthdate: Juni 1990
City: Hilversum
Country: Nederland
Tel: +31 6 12 51 70 26
E-mail: Latexmila@gmail.com
Characteristics:

Creativity

Open minded

Intelligent

Sadistic

Playful

Dominant

Interest:

  • Photography
  • Cross-fit
  • Boxing
  • Going out
  • Shoppen

Wie ben ik?

Je bent vast benieuwd wie ik ben.
Ik ben jouw Meesteres, een verleidelijke, krachtige dominante jonge vrouw en woon in de buurt van Amsterdam. Eigenschappen die mij het best omschrijven zijn; intelligent, hoogopgeleid, open minded en niet te vergeten high class.

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met BDSM. Door BDSM begint mijn bloed sneller te stromen en mijn hart gaat harder kloppen als ik mijn slaafjes domineer. Inmiddels heb ik zoveel fetisjen voorbij zien komen, niets is mij te gek. Van FemDom tot FinDom. 

Mijn sessies

In mijn sessies neem ik je mee in de prachtige wondere wereld van BDSM.  Mijn sessies zijn helemaal afgestemd op jouw fetisjen, hierdoor is het helemaal aan jou hoe een sessie eruit ziet.

De sessies kunnen uiteenlopen van vernedering, tot pijn, cbt of sissification. Zolang jij goed naar mij luistert en mijn orders opvolgt zul je beloond worden met foto’s, video’s en/of spraakberichten.

In alles wat ik doe ben ik streng maar rechtvaardig.

Mijn slaafjes omschrijven mij  als een strenge maar speelse Meesteres met af en toe een sadistisch lachje. Je kan met mij veel kanten op en ik ben creatief in wat ik doe, Hier ben ik trots op!

There isn’t much difference in who I am as a Mistress and in my private life. I don’t have to act, I’m a Mistress from passion and joy.

Looks

Naast mijn werk als Meesteres vind ik het heerlijk om lekker veel te sporten. Ik Padel twee/drie keer in de week en zit daarnaast op high-heels dance. Pas dus maar op voor mij slaafjes!
Met mijn 1.66m ben ik een kleine, maar pittige fijne dame en daardoor heb ik een extra goede reden om mijn high heels uit de kast te trekken voor jou. Zit je wel geknield voor mij als ik ze aantrek voor je?

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien en volg de laatste mode op de voet. Het liefst draag ik kleding waar mijn vrouwelijke rondingen het best in uitkomen. Een combinatie van sexy, uitdagend, maar ook classy.

Iedere dag draag ik make-up en zorg ik ervoor dat mijn lippen mooi vol uitkomen. Maandelijks bezoek ik een manicure en pedicure, zodat mijn handen altijd verzorgd zijn en draag graag felle nagellak.
Ik vind het heerlijk om me mooi te maken voor jou!

Je zult mij als Meesteres tijdens een sessie altijd in latex zien, ik draag niet voor niets mijn naam. Ook als Meesteres is mijn kledingstijl sexy en uitdagend.

What you see is what you get

Expectations

Mijn regels zijn heel helder, deze bespreken we tijdens onze eerste sessie. Het is belangrijk dat jij je altijd netjes en beleefd opstelt naar mij. Daarnaast spreek je me altijd aan met U of Meesteres LatexMila.

Gedraag jij je netjes tijdens onze sessie? Dan beloon ik je. Mijn beloningen kunnen uiteenlopen van het bekijken van mijn prachtige outfits en sexy vormen tot aan spraakberichten.
Als jij je nou écht heel goed weet te gedragen, dan mag je van mij misschien wel tot een hoogtepunt komen. Dit zal echter niet jouw hoofddoel zijn!


You are here to please and serve me. I make the rules, and you should always ask if you’re even allowed to cum. I will decide, if you’re allowed to cum, where how and when you do it.

Requests

Wil je dat ik voor jou iets speciaals aantrek in latex? Laat me weten wat jouw kledingverzoek is. Ik heb een behoorlijke collectie aan latex kleding verzameld. Als ik het heb, trek ik het voor jou aan. Anders heb ik een wishlist met tal aan artikelen die je mij cadeau kan geven of doe mij een voorstel met jouw speciale wens.

Het is geen optie voor jou dat je mij naakt krijgt te zien. En je weet het zelf, ‘jongetjes die vragen worden altijd overgeslagen!’

Verzoeken om mij toch naakt te zien of toespelingen daarnaar te maken, worden geweigerd of genegeerd. Zo praat je namelijk niet tegen je Meesteres.

Ik bepaal wat jij te zien krijgt en geloof me, het is al een hele eer dat ik tijd vrijmaak voor jou.

Latex

Mila

Latex

Mila