About Me

LatexMila latex top staring

LatexMila

Meesteres

Geboortedatum: Juni 1990
Woonplaats: Hilversum
Land: Nederland
Tel: +31 6 12 51 70 26
E-mail: [email protected]
Karakter Eigenschappen:

Creatief

Open minded

Intelligent

Sadistisch

Speels

Dominant

Interesse:

  • Fotografie
  • Cross-fit
  • Boksen
  • Uitgaan
  • Shoppen

Bio

Je bent vast benieuwd naar wie ik ben. Ik ben jouw Meesteres, een verleidelijke, krachtige dominante jonge vrouw en woon in de buurt van Amsterdam. Eigenschappen die mij het best omschrijven zijn; intelligent, hoogopgeleid, open minded en niet te vergeten high class.

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met BDSM. Door BDSM begint mijn bloed sneller te stromen en mijn hart gaat harder kloppen als ik mijn slaafjes domineer. Inmiddels heb ik zoveel fetisjen voorbij zien komen, niets is mij te gek. Van FemDom tot FinDom. Ik zal je meenemen in deze prachtige wonderen wereld van BDSM.

Hoe de sessie er uit gaat zien is afhankelijk van jouw fetisjen. De sessies kunnen uiteenlopen van o.a. vernedering, pijn, cbt of sissification. Zolang jij goed naar mij luistert en mijn orders opvolgt zul je beloond worden met foto’s, video’s en/of spraakberichten.
Mijn slaafjes omschrijven me als een strenge, maar speelse Meesteres met af en toe een sadistisch lachje. Je kunt met mij veel kanten op, ik ben creatief in wat ik doe en daar ben ik trots op!

Er is weinig verschil met hoe ik ben als Meesteres en wie ik ben in mijn privéleven. Ik neem geen rol aan, maar ben een Meesteres uit passie en plezier.

Looks

Naast mijn werk als Meesteres heb ik privé een fitte levensstijl. Ik crossfit tweemaal in de week en volg tweemaal in de week bokzak training. Pas dus maar op voor mij slaafjes! Met mijn 1.66m ben ik een kleine, maar pittige fijne dame en daardoor heb ik een extra goede reden om mijn high heels uit de kast te trekken voor jou. Zit je wel geknield voor mij als ik ze aantrek voor je?

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien en volg de laatste mode op de voet. Het liefst draag ik kleding waar mijn vrouwelijke rondingen het best in uitkomen. Een combinatie van sexy, uitdagend, maar ook classy. Iedere dag draag ik make-up en zorg ik ervoor dat mijn lippen mooi vol uitkomen. Ook bezoek ik regelmatig de manicure en pedicure, zodat mijn handen altijd verzorgd zijn en draag graag felle opvallende kleuren op mijn nagels. Ik vind het heerlijk om me mooi te maken voor jou.

Je zult mij als Meesteres tijdens een sessie altijd in latex gekleed zien, ik draag niet voor niets mijn naam. Ook als Meesteres is mijn kledingstijl te bestempelen als sexy en uitdagend.

What you see is what you get

Verwachtingen

Mijn regels zijn heel helder, deze bespreken we tijdens onze eerste sessie. Het is belangrijk dat jij je altijd netjes en beleefd opstelt naar mij. Daarnaast spreek je me altijd aan met U of Meesteres LatexMila.

Gedraag jij je netjes tijdens onze sessie? Dan beloon ik je. Mijn beloningen kunnen uiteenlopen van het bekijken van mijn prachtige outfits en sexy vormen tot aan spraakberichten. Als jij je nou écht heel goed weet te gedragen, dan mag je van mij misschien wel tot een hoogtepunt komen. Dit zal echter niet jouw hoofddoel zijn!

Jij bent er voor mijn genot en om mij te dienen. Ik bepaal de regels en je vraagt eerst netjes aan mij of je überhaupt mag klaarkomen. Ik beslis of dat mag, waar je dat mag, hoe je dat mag en wanneer je dat mag.

Verzoeken

Wil je dat ik voor jou iets speciaals aantrek in latex? Laat me dan vooral weten wat je kledingverzoek is. Inmiddels heb ik een behoorlijke collectie aan latex kleding verzameld. Als ik het heb, trek ik het voor jou aan. Anders heb ik een wishlist met tal aan artikelen die je mij cadeau kunt geven of een voorstel kunt doen van jouw speciale wens.

Het is geen optie voor jou dat je me naakt ziet. En je weet het zelf, ‘jongetjes die vragen worden altijd overgeslagen!’ Verzoeken om mij toch naakt te zien of eraan refereren, worden geweigerd of genegeerd. Zo praat je namelijk niet tegen je Meesteres.

Ik bepaal wat jij te zien krijgt en geloof me, het is al een hele eer dat ik mijn tijd vrijmaak voor jou.