Faq

Wat is BDSM?

Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie en Sadisme & Masochisme, het hele pakket dus.

Hoe ziet een week- of maandbundel er uit?

Met een week- of maandbundel hebben we dagelijks contact wanneer het ons beide schikt. Tijdens deze periode krijg je de kans om mij beter te leren kennen en te dienen. Ik geef je opdrachten die jij op de juiste manier moet vervullen. Als jou dit lukt, ontvang je sexy spraakberichten, foto’s en video’s van mij.
Maar let op! Je probeert ten alle tijden je best te doen om je volledig over te geven aan mij. Dat houdt in dat IK bepaal of je überhaupt mag klaar komen, waar, hoe en wanneer. Durf jij het aan?

Kan ik u ook appen als ik een speciaal verzoekje heb?

Je mag mij ten alle tijden appen. Doe dit wel op een gepaste en beleefde manier. Brutale aapjes geef ik geen antwoord op.

Als ik voor u iets bestel van uw wishlist, krijg ik daar dan een beloning voor?

Ik zal je er voor bedanken en je er een foto en/of video van sturen wanneer ik het ontvangen heb, afhankelijk van het item.

Hoe lang zit u al in de BDSM wereld?

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met BDSM. Door BDSM begint mijn bloed sneller te stromen en mijn hart gaat harder kloppen als ik mijn slaafjes domineer. Inmiddels heb ik zoveel fetisjen voorbij zien komen, niets is mij te gek. Van FemDom tot FinDom.
Eerst privé ontdekt en zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Wat overigens niet zo voelt, het voelt eigen en past perfect bij mij.

Wat kost het om een gedragen kledingstuk van u te kopen?

Voor alle prijzen verwijs ik je door naar het kopje Prijzen.

Kan ik anoniem blijven tijdens sessies?

Jazeker! Ik snap dat het nogal spannend kan zijn voor je en zeker als het de eerste keer is. Kik is een app die je kunt installeren op je telefoon, waarbij je geheel anoniem kunt blijven. Je hoeft van mij overigens niet perse met gezicht in beeld. Dat zou jou wel extra onderdanig maken, maar niets moet alles mag. Dit geldt voor zowel chatsessies en Skype sessies.

Wat is kik?

Kik is een app die je kunt installeren op je telefoon waarbij je geheel anoniem kunt blijven. Handig voor jou als je een vriendinnetje hebt 😉

Hoe kan ik u vaste slaaf worden?

Door vaak bij mij online sessies af te nemen en/of week- en maandbundels te nemen. Zo leren wij elkaar goed kennen.

Als ik al een tijdje uw vaste slaaf ben, bestaat er dan een kans op een echte afspraak?

Dat is zeker mogelijk. Ik bepaal wanneer we daar klaar voor zijn. Er is een juiste klik en onderdanigheid voor nodig. Ik zou zeggen, doe je best en kom jezelf maar bewijzen!

Gaat u weleens naakt of topless?

Nee, tijdens de sessies blijf ik altijd netjes in latex gekleed.

Bent u 24/7 bereikbaar?

Ja, op Whatsapp ben ik altijd bereikbaar.
Op de webcam sites ben ik meestal van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 te zien + één a twee avonden in de week. Afhankelijk van mijn agenda, maar meestal dinsdag avonden en/of donderdag avonden.
Kun je dan niet? App me en dan plannen we een Skype sessie in.

Bent u discreet en te vertrouwen?

In de BDSM wereld is vertrouwen het aller belangrijkst! Discretie staat dus bij mij hoog in het vaandel.