Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /home/u893308706/domains/latexmila.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 173
FAQ - Latex Mila

Faq

Wat is BDSM?

BDSM staat voor Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie en Sadisme & Masochisme, het hele pakket dus.

Hoe ziet een week- of maandbundel er uit?

Met een week- of maandbundel hebben we dagelijks contact wanneer het ons allebei het best past. Tijdens de momenten dat we contact hebben, krijg je de kans om mij te leren kennen en te dienen. Ik geef je opdrachten die jij op de juiste manier moet vervullen. Als je opdracht op de juiste manier volbrengt,  ontvang je sexy spraakberichten, foto’s en video’s van mij.

Maar let op! Je probeert ten alle tijde je best te doen om je volledig aan mij over te geven. Dit betekent dat IK bepaal of je überhaupt klaar mag komen en waar, hoe en wanneer je dit doet. Durf jij het aan?

Kan ik U ook appen als ik een speciaal verzoekje heb?

Je mag mij altijd appen. De hele dag door. Maar doe dit wel op een gepaste en beleefde manier. Ik antwoord niet op brutale appjes.

Als ik iets voor U bestel van uw wishlist, krijg ik daar dan een beloning voor?

Natuurlijk krijg je hier iets voor. Je krijgt van mij een persoonlijk bedankje en ik stuur je een foto of video als ik het heb ontvangen.

Hoe lang zit U al in de BDSM wereld?

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met BDSM. Door BDSM begint mijn bloed sneller te stromen en als ik mijn slaafjes kan domineren, gaat mijn hart harder kloppen . Inmiddels heb ik zoveel fetisjen voorbij zien komen, niets is mij te gek. Van FemDom tot FinDom. Ik heb alles eerst privé ontdekt en zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.  Hierdoor voelt het voor mij ook niet als werk. Het voelt eigen en past perfect bij mij.

Wat kost het om een gedragen kledingstuk van U te kopen?

Klik hier voor de prijzen van mijn diensten en producten.

Kan ik anoniem blijven tijdens sessies?

Jazeker! Ik snap dat het spannend kan zijn voor je en zeker als het de eerste keer is.

We hebben contact via Kik. Dit is een app die je kunt installeren op je telefoon, waarbij je geheel anoniem kunt blijven. Je hoeft van mij ook niet perse met gezicht in beeld.

Als je dat wel doet, zou dat jou wel extra onderdanig maken, maar niets moet alles mag.

Dit geldt voor zowel chatsessies en Skype sessies.

Wat is kik?

Kik is een app die je kunt installeren op je telefoon waarbij je geheel anoniem kunt blijven. Handig voor jou als je een vriendinnetje hebt 😉

Hoe kan ik Uw vaste slaaf worden?

Als je vaak online sessies afneemt en bijvoorbeeld week- en maandbundels neemt, dan leren we elkaar beter kennen. 

Als ik al een tijdje uw vaste slaaf ben, bestaat er dan een kans op een echte afspraak?

Dat is zeker mogelijk. Ik bepaal wanneer we daar klaar voor zijn. Dit kan alleen als er er een goede klik is en als je heel onderdanig bent. Dus doe je best en bewijs jezelf maar!

 

Gaat U weleens naakt of topless?

Nee, tijdens de sessies blijf ik altijd netjes in latex gekleed.

Bent U 24/7 bereikbaar?

Op Whatsapp ben ik altijd bereikbaar.

Op de webcam sites ben ik meestal van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 te zien . Daarnaast ook één a twee avonden in de week. Dit is meestal op dinsdag avonden en/of donderdag avonden.

Kan je dan niet? App me en dan plannen we een Skype sessie in op een ander moment.

Bent U discreet en te vertrouwen?

In de BDSM wereld is vertrouwen het aller belangrijkst! Discretie staat dus bij mij hoog in het vaandel.

Latex

Mila

Latex

Mila